Avís legal

Avís legal 2014-07-18T13:22:39+00:00

Informació general

El present lloc web pertany a Vitalmark S.L.,
De conformitat amb l’Art. 10 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació, les dades identificatives del titular del lloc web són:

  • Vitalmark S.L.
  • Dirección: Dr. Santponç 38 Bjos. – 08030 Barcelona
  • NIF: B61069662

Avís de copyright

Tota la informació continguda en aquest lloc web ( exclosos els noms i marques de terceres empreses): textos, imatges, gràfics i el seu disseny són propietat de Vitalmark S.L. i es troben protegits per la normativa espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial, i queda prohibida la reproducció parcial o total sense expressa autorització del titular del copyright.

Política de privacitat

Vitalmark S.L. garanteix la confidencialitat de les dades personals i de qualsevol altre tipus que proporcionin els clients o visitants del lloc web. Conforme al que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( LSSICE ) i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal ( LOPD ), així com del Reial Decret 1720 /2007, pel qual s’aprova el Reglament de Desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, informem que el seu nom, telèfon, adreça de correu electrònic i altres dades personals que pugui detallar en els formularis, formaran part de la base de dades de Vitalmark S.L. sent la finalitat de la recollida i tractament d’aquestes dades el manteniment de la relació professional. Els usuaris poden exercir els drets d’ accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant un correu a través del nostre formulari de contacte.

Exenció de responsabilitat per l’ús del lloc web

Vitalmark S.L. no es fa responsable dels danys ocasionats en els sistemes informàtics dels usuaris d’aquest lloc web per causes alienes a la seva voluntat, ni d’aquells danys que siguin produïts per l’existència de virus informàtics a Internet.

Altres consideracions

Aquest Avís Legal podrà ser modificat per Vitalmark S.L. en qualsevol moment i sense previ avís a l’usuari.

 

[separator type=”star”]

 

Vitalmark Personal Branding Consulting es una empresa de consultoría especializada en Marca Personal, Liderazgo y Coaching. Nuestro objetivo es ayudar a quienes confían en nosotros, a construir y posicionar su Marca Personal, aumentando la visibilidad, atrayendo nuevas oportunidades y alcanzando el máximo impacto en la sociedad.

Contact Info

Phone: +34 610541668